Skip to content

Sobre mi

Sobre mi

Hola, em dic Maria! Encantada de veure’t aqui!

L’aprenentatge “entre línies”

A les meves classes hi aprendràs a cosir bé, sí. Molt bé, de fet. Fa 15 anys que em dedico a fer tota mena de roba a mida (incloses núvies i sastreria) i la forma com ensenyo és pedagògica, fàcil, efectiva.

Però jo no només vull ensenyar-te a cosir. També hi ha altres coses molt importants que et vull transmetre, perquè la costura pot ser un vehicle molt bonic per aprendre:
– a gaudir del teu aprenentatge i el teu creixement
– a tenir més paciència i serenitat, i confiança en el procés
– a celebrar el procés tant com els resultats
– a fer una lectura més positiva dels errors
– a ser menys crítica amb tu mateixa i a parlar-te a amb més carinyo
– a gaudir i apreciar més la teva roba
– a mirar-te més a dins i a estimar-te més

Et ressona?

Perquè el que a mi m’agrada i em motiva d’ensenyar a cosir és el fet d’ensenyar a una altra persona, ajudar-la en el seu creixement, i això inclou esdevenir una bona cosidora (amateur o professional) però també el seu creixement personal. Això sí que em motiva, i m’encanta, i m’emociona i em posa com una moto. I és per això que ensenyo a cosir.

La meva història (per si hi tens interès)

Vaig començar a cosir de nena, com una forma d’expressar la meva creativitat i perquè sempre m’ha agradat 1) fer coses amb les mans i 2) entendre com funcionen les coses. Durant l’adolescència tot això va començar a créixer, fins al punt de decidir deixar la carrera de Biologia per aprendre patronatge.

Sóc una cosidora autodidacta, i ara fa 15 anys que m’hi dedico professionalment. Sóc modista i sastressa. Quan dissenyo, els dissenys simplement em venen, em brollen des d’alguna part de dins meu.

Al llarg dels anys he desenvolupat un mètode propi per a quasi gairebé tot, des del patronatge fins a les entreteles, les balenes i la construcció de cada part de la peça de roba. He canviat cada procés un munt de vegades, millorant-lo i perfeccionant-lo fins avui (i no he acabat). He passat per tots els problemes que et trobaràs cosint i els he resolt amb èxit, i tu pot aprendre de la meva experiència i estalviar-te temps, esforç i decepcions.

Fa uns dos anys vaig rebre una trucada d’una noia que em va dir que estava estudiant un grau de modisteria i que voldria fer les seves pràctiques amb mi. Dit i fet! D’aquesta manera va ser com la Vida va plantar dins meu el gust per ensenyar.

Tres aprenents més tard vag obrir la meva escola de costura i patronatge, on ofereixo cursos regulars i puntuals, tant presencials com online, sempre amb aquell altre ensenyament (més holistic de la persona) entre línies.

Em trobaràs als meus canals de InstagramFacebook i també a la newsletter que envio per correu electrònic de tant en tant.

Aquesta sóc jo. 🙂 Espero que ens ho passem molt bé plegades i aprenguem un munt!

Maria xx

PS. Si et fa curiositat, pots veure la roba que faig a l’atelier al seu lloc web, mariaaguye.com.