informacio tecnica streaming

Com funcionarà

La classe serà en directe (en streaming). Farem servir una sala virtual a la plataforma Zoom: hi entrarem totes, jo us veuré a vosaltres i vosaltres a mi. D’aquesta manera em podreu preguntar els vostres dubtes i ensenyar-me la vostra feina si ho necessiteu.

Necessitaràs:
– un ordinador amb connexió a internet (millor si és fibra), amb càmera web
– auriculars i micro (o bé fer servir l’altaveu i el micro de l’ordinador)
– també ho podries fer amb el mòbil, però prefereixo que vegis la classe a la pantalla gran de l’ordinador

Després d’apuntar-te a aquesta classe, rebràs un correu electrònic amb l’enllaç per entrar a  la sala de Zoom. Et recomano que intentis entrar-hi tant bon punt rebis el correu (encara que faltin dies per la classe) perquè així, en cas que mai hagis fet servir Zoom, te’l podràs instal.lar (és molt fàcil i ràpid) i ho tindràs tot llest per quan comenci la classe.

També et recomano que t’apuntis la classe a la teva agenda i que configuris un recordatori perquè t’avisi i no se’t passi. 🙂

I per últim, no t’oblidis de preparar els materials que necessitaràs i deixar-los llestos per no haver de córrer a última hora (no series la primera persona de la història, però et pots estalviar aquest estrés). 😀

La classe quedarà gravada i us la penjaré uns dies més tard a Google Classroom perquè pugueu tornar-la a veure i repassar-la tants cops com vulgueu.